fbpx
//Мощна фирма отвори нов център в Пловдив

Мощна фирма отвори нов център в Пловдив

  • Мощна фирма отвори нов център в Пловдив

В Пловдив бе открит нов сервизен център на бранда Ford Trucks, чийто представител за региона е фирма „Агри-М” ООД. Тя ще извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на камиони Ford.

Новият сервизен център бе открит на официална церемония, която стартира с кратка, изискана музикална програма в арт атмосфера, тъй като няколко внушителни картини на пловдивския художник Мишо Лалов бяха изложени в сервизната база.

Лентата бе прерязана от Kмета на  район „Северен” г-н Ральо Ралев, Международния мениджър продажби на производителя Форд Отосан г-н Селим Язъджъ, търговското аташе на Република Турция Мехмет Али Ердем, управителя на фирма „Агри-М” г-н Борислав Портев, изпълнителния директор на „Булавто” АД г-н Петър Лефтеров и генералния мениджър на Булавто за Ford Trucks в България г-н Виктор Вилку. На официалната церемония присъстваха гости от Форд Отосан, настоящи и потенциални клиенти, представители на бизнеса, партньори и приятели на марката Ford и на „Агри-М” ООД.

Новооткритият център на Ford Trucks е четвъртият, след откритите през миналата година центрове в градовете София, Бургас и Варна. Ford Trucks възнамерява да разшири мрежата си в страната, като се очаква до края на 2018 г. тя да покрие напълно 5 от 6-те най-големи града в България.

Господен Борислав Портев подарява картина от художника Михайл Лалов на господин Селим Язъджъ.

Селим Язъджъ връчва плакет на Никола Иванов – Оперативен директор на КМД.

Ford Trucks е регистриран търговски бранд на компанията Форд Отосан за тежкотоварни автомобили. Глобалната продуктова стратегия на дружеството се базира на доказаните резултати на камионите Ford по отношение на качество, издръжливост и ефективност. В момента Ford Trucks работи в Източна и Централна Европа, Близкия Изток, Африка, Русия и страните от ОНД общо в 29 страни и продължава да разширява своята глобална мрежа на 3 континента, като цели до 2020 г. да обхване 50 страни.

Агри-М ООД е една от водещите фирми в региона, занимаваща се вече 26 години с продажба, гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на превозни средства. Притежава модерна сервизна база и високо квалифициран персонал, способен да предложи и реализира най-добрите за клиентите решения.

Опитът в автомобилната индустрия, професионализмът и ориентираният към клиентите подход позволяват успешното популяризиране на Ford Trucks в България.

2018-07-27T12:06:54+03:00